ћирилица

Obrati pažnju... to je TVOJ NOVAC

 

Šta je korisno da znate

Ovde nećete pronaći savete i preporuke kod koje finansijske institucije i u koje proizvode da uložite svoja sredstva, ali možete pronaći informacije i alate koji će vam pomoći da ih bolje razumete i da lakše i odgovornije odlučite o tome u šta da investirate svoj novac. Takođe, saznaćete kako da se odgovorno zadužujete, šta treba da pitate, koje korake da preduzmete da biste unapredili svoja znanja iz oblasti ličnih finansija, kao i gde i od koga da potražite pomoć.

Na raspolaganju su vam i korisni alati, podsetnici i kalkulatori koji će vam pomoći da steknete bolju sliku o određenom finansijskom proizvodu. Na taj način ćete, pre nego što se zadužite, dobiti informaciju koliko sredstava je potrebno da izdvojite od svoje zarade i da li je ostatak dovoljan da pokrije ostale životne potrebe.

Za sve nedoumice i dodatne informacije pozovite Informativni centar Narodne banke Srbije besplatnim pozivom na 0800 111 110!

naslovna 1 latnaslovna 3 latnaslovna 2 lat

Postavite pitanje u vezi s korišćenjem finansijskih usluga 

Putem formulara možete postaviti pitanja u vezi s korišćenjem finansijskih usluga koje pružaju incititucije čiji rad nadzire Narodna banka Srbije (banka, društvo za osiguranje, davalac finansijskog lizinga ili društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom).

Pitajte nas | Pitanja i odgovori