latinica

Обрати пажњу... то је ТВОЈ НОВАЦ

 

Шта је корисно да знате

Овде нећете пронаћи савете и препоруке код које финансијске институције и у које производе да уложите своја средства, али можете пронаћи информације и алате који ће вам помоћи да их боље разумете и да лакше и одговорније одлучите о томе у шта да инвестирате свој новац. Такође, сазнаћете како да се одговорно задужујете, шта треба да питате, које кораке да предузмeте да бисте унапредили своја знања из области личних финансија, као и где и од кога да потражите помоћ.

На располагању су вам и корисни алати, подсетници и калкулатори који ће вам помоћи да стекнете бољу слику о одређеном финансијском производу. На тај начин ћете, пре него што се задужите, добити информацију колико средстава је потребно да издвојите од своје зараде и да ли је остатак довољан да покрије остале животне потребе.

За све недоумице и додатне информације позовите Информативни центар Народне банке Србије бесплатним позивом на 0800 111 110!

Procitajte... Proracunajte...Pozovite nas...

 

 

 

 

 

 

 

 

Поставите питање у вези с коришћењем финансијских услуга 

Путем формулара можете поставити питања у вези с коришћењем финансијских услуга које пружају институције чији рад нaдзире Народна банка Србије (банкa, друштвo за осигурање, давалац финансијског лизинга или друштво за управљање добровољним пензијским фондом).

Питајте нас | Питања и одговори